15 maart

Tijd:20:00
Toegang:€ 12,50

 

KOM MAAR OP!!! is de uitdagende titel van de voorstelling die Voorheen met Matthijs graag op de planken brengt in theater De Tuin. Het is een lange vorm van improvisatietheater vol verrassingen en onverwachte wendingen.
Improvisatietheater in deze vorm vertelt een verhaal met een plot. Personages maken een ontwikkeling door in opvattingen of karakter. Ook hun onderlinge relaties veranderen onder invloed van de gebeurtenissen.
Uniek aan improvisatietheater is dat de spelers net zo verrast zijn over de voorstelling als het publiek. 

Voorheen met Matthijs begint vanuit het niets. Met behulp van ingrediënten aangereikt door de regisseur en het publiek start het verhaal. Dat krijgt richting door de acties en reacties van spelers.

Voor de ogen van het publiek ontwikkelen zich personages met een eigen historie, verlangens, eigenaardigheden en geheimen. De relaties tussen de personages bloeien, bekoelen of verhitten in de loop van de voorstelling.
Situaties transformeren van grazige weiden vol koetjes en kalfjes naar arena's met gladiatoren of broeierige liefdesnestjes.
Voorheen met Matthijs biedt het publiek een enerverende avond met een verhaal dat je laat meeleven. Van grinniken tot bulderen, van kromme tenen tot witte knokkels, van brok in de keel tot rollende traan.

Reserveren via Theater de Tuin

Terug naar de startpagina