Hans

Hey hallo, ik ben Hans en ik speel een aantal  jaar bij VMM. Het is heerlijk om te doen.

In deze fijne open en gezellige groep ben ik goed en spontaan ontvangen wat ik heel gaaf vind. Je mag lekker jezelf zijn en niets is verplicht en alles mag, dat is op mijn lijf geschreven.

 

 Ik vind intens spel het mooist om te doen om op die manier de andere speler(s) echt te 'bereiken' en zo een hele mooie scene neer te zetten, dat mag van mij zowel verdrietig, boos al wel hilarisch. Ik merk wel dat ik nog veel wil/kan leren en ook daar zijn de andere leden van de groep altijd toe bereid. Daarnaast hebben we regelmatig een trainer die zorgt voor nieuwe ideeën en inzichten.

Naast het spelen zelf maak ik ook graag muziek en speel piano wat we af en toe ook mooi kunnen inzetten op het toneel. Door middel van deze muziek heb ik twee jaar geleden al kennis gemaakt met VmM. Ik was eigenlijk al meteen verkocht, maar heb pas sinds een half jaar geleden de ruimte om ook echt elke week te spelen. Heerlijk is het. De laatste voorstelling was mijn primeur en zelden heb ik zo genoten. Ik ben blij dat ik deel uit maak van deze groep enthousiaste, getalenteerde en lieve mensen.